آموزش فیزیک فردا

آموزش فیزیک فردا

 

مهادگرایی در آموزش فیزیک
مهادگرایی در آموزش فیزیک باعث می شود که بسیاری از آزمایشگاه های مدارس تخریب شوند و در جهت تغییر جهان مدرسه ، آب باریکه آزمایشگاه قربانی شود!!!

آموزش فیزیک فردا چگونه است؟

“ما دنیا را بر اساس ظرف اندیشه‌مان می‌بینیم. اگر تاکنون چیزی را ندیده یا نشنیده باشیم، حتی اگر جلوی چشمان ما ظاهر شود، آن را نخواهیم شناخت. برای مثال به مردم خیابان نگاه کنید؛ آیا می‌توانید بفهمید کدام‌یک پزشک است؟ کدام‌یک بقال؟ یا چه کسی در جیبش چک دارد؟ این محدودیت‌ها نشان می‌دهد که ادراک ما همیشه محدود به تجربه‌های قبلی‌مان است.”

مرتضی محمدی وند خوشخو  • 30 سال فعالیت در آموزش فیزیک ایران

فلسفه علم را با ما بیاموزید!

اینجا

برخی از کودکان امروز دیگر نیازی به یادگیری آجر به آجر علم ندارند. آن‌ها به سرعت از طریق رابط‌های گرافیکی مانند منوها، بلوک‌های اطلاعاتی را لمس می‌کنند و تعامل دارند. این نوع یادگیری چندلایه و غیرخطی، جای آموختن پیوسته و زنجیره‌ای را گرفته است. گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها بهترین مثال برای درک این نوع از ساختار دانش‌اند.

آینده علم در ایران

در آینده نزدیک ممکن است دیگر در مدارس چیزی به نام کتاب فیزیک، شیمی یا زیست‌شناسی به شکل امروزی نداشته باشیم. مهارت‌های یادگیری، جای مفاهیم از پیش تنظیم‌شده را می‌گیرند. کافی است یک قطب‌نما (ذهن تحلیل‌گر) و نقشه‌ای از ساختار دانش در اختیار داشته باشید. با آن قطب‌نما، مسیر یادگیری خود را در دنیای علم پیدا می‌کنید.

بیشتر بیاموزید

دیدگاهتان را بنویسید